Makelaar Joost Verbaas

Wie is...

Joost Verbaas

Mijn naam is Joost Verbaas (1960). Ik ben geboren en getogen aan de Kagerplassen. Watersport, zeilen en sloepen, is dan ook één van mijn grote passies. Ook het maken van mooie reizen vind ik geweldig. Zo hebben wij al een paar keer door Amerika gereisd, Zuid Afrika, Bali en China bezocht. Het is prachtig om andere landen en culturen te bezoeken. Ik heb een opleiding aan de Pedagogische Academie gevolgd want ik wilde onderwijzer worden. Maar vanwege de slechte arbeidsmarkt voor het onderwijs destijds ben ik op zoek gegaan naar wat anders. Zodoende ben ik bij toeval in de makelaardij terecht gekomen.

Sinds 1984 ben ik actief in de makelaardij, eerst achter de typemachine om de koopakten te maken en door avondstudie heb ik de nodige diploma’s gehaald om vervolgens beëdigd te worden als makelaar. Mijn motto’s zijn: “eerlijk duurt het langst”, “afspraak is afspraak” en “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”. Wat geeft mij energie? Het vertrouwen dat ik van mensen krijg om hen te helpen bij één van de grootste stappen in hun leven: het kopen of verkopen van hun woning. Inmiddels ben ik zelf ook 5 keer verhuisd, en elke keer was het spannend. Op deze manier weet je wat er speelt bij mensen bij dit soort gebeurtenissen. Wilt u een kennismakingsgesprek met mij? Bel dan voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek op 06-83082631.

Graag tot ziens!

Wat is...

SCOOP makelaardij

SCOOP makelaardij bestaat sinds 2018. Het was een lang gekoesterde wens om ooit nog eens voor mijzelf te beginnen. Dat is dus SCOOP makelaardij geworden. De kracht van SCOOP makelaardij zit in de full service en persoonlijke dienstverlening. Mensen van A tot Z helpen bij de grote stap van het kopen of verkopen van hun woning. Eén van de eerste levensbehoeften.

SCOOP staat voor: Service, Communicatie, Objectiviteit, Ondersteuning en Persoonlijke dienstverlening. Heeft u plannen voor de verkoop of aankoop van een woning? Of heeft u een taxatie van uw woning nodig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek op 06-83082631.

Graag tot ziens!

Diensten

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Verkoop

Een goede prijs binnen een redelijke termijn met een totale ontzorging. Dat is wat u van SCOOP makelaardij mag verwachten

Lees meer

Taxatie

Voor het regelen van uw hypotheek voor uw nieuwe woning heeft u een taxatierapport nodig van een onafhankelijke makelaar.

Lees meer

Gratis waardebepaling

Benieuwd wat uw huis waard is? Bij SCOOP makelaardij kunt u een gratis waardebepaling van uw woning aanvragen.

Lees meer