Nieuws

Zo schittert uw woning op Funda!

De kogel is door de kerk: u gaat uw huis te koop zetten! Professionele foto’s, video en plattegronden zijn het fundament van een goede woningpresentatie, maar zelf kunt u ook voorbereidingen treffen voor een optimale presentatie. We geven graag tips! Zo schittert uw woning op Funda!

  1. Ruim niet te fanatiek op

Begrijp ons niet verkeerd: een opgeruimd huis is altijd een goed idee. Maar er mag best te zien zijn dat er geleefd wordt. Ontdoe het huis zoveel mogelijk van persoonlijke spullen, maar een schilderij aan de muur moet kunnen.

  1. Wees kritisch op de foto’s

Geef niet alles weg in de foto’s. Een koper moet nieuwsgierig gemaakt worden, zodat ze een bezichtiging willen doen.

  1. Denk aan de buitenkant

Kijkers zien als eerste de buitenkant van de woning. Zorg er dus voor dat de tuin is opgeruimd en dat de kozijnen er netjes uitzien.

  1. Kijk kritisch naar uw eigen huis

Veel dingen ziet u misschien zelf niet meer. Denk bijvoorbeeld aan de kraan die lekt of een leuning die loszit. Een koper wil dat alles naar behoren werkt. Even fixen dus!

  1. Eén lege kast

Laat één kast in huis leeg, zodat u last minute losse spullen kunt opbergen als er mensen komen bezichtigen!

SCOOP makelaardij is gespecialiseerd in het verkopen van uw woning in Den Haag, Leiden en de Bollenstreek. Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen in het verkoopproces? Neem dan contact met ons op of bekijk deze pagina.