Makelaar Leiden

Uw makelaar in Leiden

In Leiden is SCOOP makelaardij ook actief. Van 1984 tot 2018 ben ik in Leiden en omgeving als makelaar werkzaam geweest. In mijn jaren als Leidse makelaar heb ik heel veel mensen ontmoet en vele huizen mogen verkopen. Ik ben dan ook blij dat oude relaties mij, nu dat ik als zelfstandig makelaar werk, nog steeds weten te vinden. En dat zij, op basis van de goede ervaringen van destijds, mij de opdracht tot verkoop van hun woning gunnen. Mijn ervaring is dat opdrachtgevers in deze hectische tijden behoefte hebben aan service, goede communicatie, dat alles voor hen geregeld wordt, een persoonlijke dienstverlening en natuurlijk een goede verkoopprijs! Dat is wat ik u kan bieden met SCOOP makelaardij.

Diensten

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Verkoop

Een goede prijs binnen een redelijke termijn met een ondersteuning van A to Z. Dat is wat u van SCOOP makelaardij mag verwachten.

Lees meer

Taxatie

Voor het regelen van uw hypotheek voor uw nieuwe woning heeft u een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur.

Lees meer

Gratis waardebepaling

Benieuwd wat uw huis waard is? Bij SCOOP makelaardij kunt u een gratis waardebepaling van uw woning aanvragen.

Lees meer

Heeft u verkoopplannen?

Heeft u verkoopplannen en bent u opzoek naar een Makelaar in Leiden of omgeving? Bij SCOOP makelaardij bent u verzekerd van:

  • 100% persoonlijke aandacht
  • een regionaal netwerk
  • de beste verkoopprijs als missie
  • creatieve presentatie van uw woning
  • zeer scherpe courtage

Bel mij op 06-83082631 voor een vrijblijvend verkoopadvies. Ik ga graag voor u aan de slag!